søndag den 25. september 2011

Start paa adventure!


Nu er den rigtige adveture gaaet i gang! Efter vores foerste overnatning i Otavalo havde vi en fridag. Vores guide spurgte om vi ville med til et vandfald, og det sagde vi alle ja til (heldigvis for det!).

Jeg havde forventet et ikke-lodret vandfald, hvor der var noget varmt vand vi kunne hyggebade lidt i, ved foden. Saadan var det slet ikke!
Vi gik ca 40 minutter for at komme til vandfaldet, der var 30 m lodret fald.

Vi gik af nogle trapper op til til toppen af vandfaldet, hvor der var et mindre 5 m fald. Her kravlede vi gennem en lille gang i bjerget (ca 10m) og kom om til det lille vandfald.


Her kunne vi gaa ind bag vandfaldet, og staa der. Efter vores lille oevelse med det lille vandfald, skulle vi til det store. Her fik jeg detsvaerre ikke taget nogle billeder, da stroemmen var for staerk, og der var meget fugtig vind. Ved det store vandfald, var vandet lidt dybere, men der var ogsaa saa meget larm, at vi skulle raabe til hinanden. Jeg var ogsaa inde bag det helt store vandfald og staa. Det var lidt noget boevl, da vandet slog ret haardt.


Om aftenen holdt vi foedselsdag for Muhammed der blev 20. Det blev fejret paa rigtig ecuadoriansk maner, hvor han bl.a. fik en kage han skulle tage en bid af, hvorefter vores guide skubbede hans hoved helt ned i kagen! Efter det skulle han "spankes" af os alle. Vi skiftede til at slaa ham i roeven med et baelte, og sige noget i stil med "Because you're such a nice guy!".
Efter aftensmaden og foedselsdags-ritualet, tog vi i byen paa en hyggelig bar, hvor der kom et band og spillede noget ecuadoriansk musk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar