tirsdag den 20. september 2011

Estudiar español


Hola!
Er nu kommet i gang med at studere spansk! Det er ret intensivt, saa mon ikke jeg kan naa at faa laert noget. Vi er blevet delt ind paa hold, alt efter hvor gode (daarlige) vi er. Langt de fleste har aldrig haft spansk foer, saa det er ikke noget problem at mine spansk-evner, er ikke-eksisterende.

Efter vores foerste spansk lektion, blev vi delt ud til nogle vaertsfamilier. Jeg er kommet til at bo med Mohammed og Christian. Hende vi bor hos, er super soed, og er alt for god ved os! Vi skal bo der til paa fredag.

Efter at vi lige havde vaeret hjemme ved vaertsfamilien og spise frokost, tog vi tilbage til Ecole Travel (hvor vi har spansk), og havde noget mere spansk undervisning, denne gang, bare med spil og lege. Fx sang vi en sang, hvor vi skulle laere navnene paa forskellige kropsdele.


Dagen efter, startede vi ud med at komme lidt for sent til spansk undervisningen. De grinede bare lidt af os, og sagde at vi havde laert "Ecuadorian time". Vi havde ellers taget med en taxa i 15 min, som vi maatte slippe ca 10,- kr for. (Paa en netcafe kan man komme paa, for ca 0,60$ i timen)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar