torsdag den 29. september 2011

Vores foerste hike!


Om morgenen blev vi hentet i Quito, og koert til hotellet "Papagayo". Hotellet er super laekkert, og er nok det mest luksurioese vi har boet paa ind til videre. Hotellet har rent drikkevand i hanerne, et godt koekken der laver god mad og en jacusi. Jeg bor paa et vaerelse med Mathias, Katinka og Ida, og vi har eget badevaerelse!

Efter at vi lige havde smidt vores tasker paa hotellet, fortsatte vi i samme bus, og koerte langt op i bjergene. Her var vi paa besoeg hos en familie der levede uden stroem i et lille hus. Huset havde kun et rum, hvor alle fire sov, sammen med 10-100 marsvin.

Vi sagde farvel, og drog videre mod den aktive vulkan vi skulle gaa ned og op af. Vi blev koert til kanten af krateret, og brugte ca 20 minutter paa at komme ned til vandoverfladen i vulkankrateret.
Nogle faa valgte at hoppe i det kolde vulkankrater-vand, foer vi igen skulle gaa op til parkeringspladsen. Det var vildt haardt at gaa op igen, men da vi endelig naaede toppen igen, var det en fed foelelse. Det tog os mellem 1,5 time og 2,5 time at komme op igen!

Bussen koerte os tilbage igen, og vi fik en stor burger til aftensmad paa hotellet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar