lørdag den 8. oktober 2011

Lave chokolade til at spise og brug i chokolade-krig


Efter 3. nat paa hotellet i junglen, havde vi spansk undervisning til klokken 16:00 hvorefter vi lavede chokolade fra kakao-boenner.
Kakao-boennerne kom fra nogle lidt store frugte, og smagte, uden at vaere behandlet ikke ret godt.

Boennerne blev stegt, smuttet (ligesom med mandler) og mast i stykker af en lille haanddrevet maskine. Herefter var der 100% ren flydende chokolade!


Den koncentrerede chokolade kom saa igen over varmen, og blev blandet med maelk og sukker. Sammen med nogle forskellige frugter, smagte det super godt!



Efter vi havde spist vores potion med det hjemmelavede chokolade og frugt, var der stadig lidt chokolade i overskud vi fik lidt sjov ud af:


Om aftenen tog vi i byen til karaoke-festival.


Efter 4. nat paa hotellet, havde vi spansk om formiddagen, og efter middag lavede vi smykker!


Vi lavede ringe ud af nogle smaa kokusnoeds lignende noedder.



Efter 5. overnatning paa hotellet hikede vi om formiddagen 1,5 time ud til en stor sten, i floden "Rio del blanco".
Vandet omkring stenen var ret grumset, og bunden var bloed og klisteret, saa det var ikke super godt at bade der. Det lykkedes vores guide, og Mathias at kravle op paa stenen i floden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar