torsdag den 6. oktober 2011

Bo i junglen, og spise termitter


Efter at have sovet en nat i Quito, tog vi med bus mod byen "Puerto Quito" i ca 3,5 time. Vi tjekkede ind paa et hotel lidt uden for byen.
Hotellet ligger midt ude i junglen, og vi bor i nogle smaa ikke-isolerede hytter, saa man kan hoere al larmen om natten. Jeg bor paa vaerelse med Muhammed, og i samme hytte bor ogsaa Ida, Katinka og Kirsten.

Her er enormt mange myg, saa vi bruger jaevenligt antimytte sprays. Det er desvaerre alligevel lykkedes mig at faa mindst 50 myggestik.

Efter 1. nat paa hotellet, hoppede vi paa ladet af en truck, og blev koert til et andet sted i junglen. Her gik vi i saa i 45 minutter, paa en lille sti, og kom frem til et vandfald.
Det var muligt at hoppe ud fra vandfaldet som var 7-8 meter. De fleste fra gruppen valgte at tage springet. Sissel havde foedselsdag, og efter lang tids overtalelse valgte hun til sidste at hoppe i.


Paa vej tilbage til trucken fandt vi et stort pansret tusindben. Det skulle Mathias da lige proeve at holde med munden:

Da vi kom tilbage fra vandfaldet brugte vi eftermiddagen paa at have spansk undervisning.

Efter 2. nat paa hotellet tog vi til en frugt-plangage, hvor en aeldre herre viste os rundt i hans skov. Vi smagte mange forskellige sjove frugter (specielt bananer).
Han havde ogsaa et trae med et termitbo. Han mente at termitterne var spiselige, og smagte af gulleroedder. Saa det blev vi jo noedt til at proeve, og overraskende nok, havde han ret.

2 kommentarer: